Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense celebra aquest cap de setmana el torneig de les 24 Hores

El Fútbol Sala Unión Llagostense celebra aquest cap de setmana la cinquena edició de les 24 Hores de Futbol Sala Trofeu Mecman al Pavelló Antonio García Robledo. El torneig començarà a les nou del matí d’aquest dissabte i la final està prevista per diumenge al migdia.

El campionat consta de 16 equips que jugaran una primera fase amb una lligueta amb quatre equips. Els dos primers classificats de cada grup passaran a la fase final del campionat. En aquesta segona fase els equips jugaran eliminatòries a un únic partit des de quarts fins a la final.

El conjunt vencedor guanyarà un premi de 400 euros i la copa de campió; i també rebran un trofeu el segon classificat, el màxim golejador i la millor defensa de la fase de grups.

Publicitat

Publicitat

Més notícies