Dissabte, 20 abril 2024
15.6 C
La Llagosta

Dissabte se celebra la 2a Jornada de Cultura Urbana de la Llagosta

El Parc Popular acull aquest dissabte la segona Jornada de Cultura Urbana de la Llagosta. La primera edició d’aquesta proposta va tenir lloc l’any 2010. A partir de les 11 h i fins a les tres de la nit, es realitzaran tot un seguit de propostes musicals, de ball, d’art i altres modalitats.

Al llarg de tot el matí, l’Associació de DJ’s VIP’s la Llagosta oferirà un vermut electrònic. Des de les 11 i fins a les 13.30 h es desenvoluparà a l’Skate del Parc Popular un taller i una exhibició d’scooter que faran tècnics de Radical 360. Les places per aquesta activitat són limitades.

A les 18 h, el grup Saybaba crew farà una exhibició de breakdance i hip-hop. A les 21 h, començarà una batalla de galls, classificatòria per al Gold Battle que es disputarà a Barcelona. La propera activitat serà una altra exhibició de hip-hop, a partir de les 22h, que anirà a càrrec de Beetlechus, Alba i Fresh Carrots. Mitja hora més tard hi actuaran els grups HCB, Puros y brutos, Roc i 930. Durant el concert tindran lloc les semifinals i la final de la batalla de galls.

Al llarg de la segona Jornada de Cultura urbana es pintarà un grafiti en una lona que després s’instal·larà a Can Pelegrí. L’obra anirà a carrec de Graffitys Originales i Press Fusion. Durant tot el dia hi haurà servei de bar.

La 2a Jornada de Cultura Urbana la Llagosta està organitzada per la Llagosta Brava, l’Associació de DJ’s VIP’s la Llagosta i Gold Battle. La jornada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, Bullpark13, Graffitys Originals, Pres Fusion, RADICAL 360, Saybaba crew i Killerstepz.

Publicitat

Publicitat

Més notícies