Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

Viu l’estiu, el programa d’activitats estivals per a tota la família

viu l'estiu 2016Aquesta setmana han començat les activitats organitzades per l’Ajuntament de la Llagosta i diverses entitats locals dins del programa Viu l’Estiu. La informació al detall del programa d’activitats es pot consultar des d’avui al web llagosta.cat.

Com a primeres activitats de Viu l’Estiu, des de dilluns i fins el proper divendres, s’està disputant durant els matins, al poliesportiu Antonio García Robledo, un torneig de futbol sala per a categories inferiors que organitza el Consell municipal de l’Esport i el Lleure. Avui hi ha prevista una Tarda de cinema amb la pel·lícula Little Boy, a la tercera planta de Can Pelegrí. L’activitat, organitzada per la Biblioteca de la Llagosta, començarà a les 16 h i hi haurà crispetes i aire condicionat.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Llagosta, Mariano García, ha destacat que la programació d’activitats d’estiu ja és un dels esdeveniments lúdics, culturals i esportius consolidats a la nostra localitat.

Accedir a la programació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies