La Biblioteca organitza tot un seguit de tallers durant aquest estiu

0
82

En el marc de la programació Viu l’estiu, la Biblioteca de la Llagosta ofereix una sèrie de tallers sobre diferents temes. Creixement personal, anglès, contes, balls o maquillatge són algunes de les propostes que es duran a terme durant el mes de juliol.

Demà començarà el taller Encuentros vivenciales a través del Gestalt. Les sessions s’impartiran els divendres 1, 15 i 29 de juliol de 16.30 h a 18.30 h. La Biblioteca comptarà amb personal de l’Institut Integratiu per portar a terme aquest taller.

Durant tots els divendres del mes de juliol, des de demà fins el 29, es desenvoluparà el taller Anglès per a viatgers. Professorat de l’acadèmia Llagosta Language Center impartirà nocions bàsiques per poder defensar-se en anglès durant les vacances d’estiu. Les classes es faran de 19 h a 20 h.

Els dimecres 6, 13 i 20 de juliol, tindrà lloc un taller de coaching i comunicació. L’objectiu és aprendre a millorar les habilitats de comunicació a través de les relacions personals. Aquest taller, que s’impartirà de 16 a 17.30 h, anirà a càrrec de l’Institut Integratiu.

Una altra proposta és el taller de contes, que es realitzarà els divendres 15, 22 i 29 de juliol, de 9 a 12 h. Conchi Fernández s’encarregarà d’ensenyar a fer guions dels contes tradicionals per poder representar-los.

Les places per aquests tallers són limitades les persones que estiguin interessades en prendre-hi part poden demanar informació a la mateixa Biblioteca, situada a la primera planta de Can Pelegrí.

La Biblioteca complementarà aquesta oferta amb altres propostes com ara unes sessions d’escolta i suport emocional individualitzat, que es desenvoluparan els dimarts i els dimecres a Can Pelegrí. Els dijous, a partir de les 23.30 h, organitzarà conjuntament amb el restaurant Vostra-Vite classes de salsa, que es faran al mateix establiment.

Al llarg de tot el mes de juliol, la Biblioteca ha preparat un taller d’automaquillatge, a càrrec de Luz Barba. El manteniment de la pell, maquillatge bàsic de dia, maquillatge bàsic de nit o estilisme són alguns dels temes que es tractaran. El taller es dividirà en diverses sessions que tindran lloc dilluns, dimarts i dimecres, de 17.30 a 19.30 h. Cada sessió de dues hores tindrà un cost de cinc euros per al material.

Publicitat