Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Ja es pot votar per escollir el nom de la futura gegantona de la Llagosta

Avui s’han obert les votacions per escollir el nom de la nova gegantona de la Llagosta, que naixerà durant la propera Festa Major, concretament el 9 de setembre. La Colla Gegantera ha proposta tres noms: Marina, Panotxeta i Mariona. Les votacions es poden fer a través del banner que es troba en aquest web i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

Recordem que el disseny de la nova gegantona és de Julián Perucha, d’11 anys, que va ser el guanyador del Concurs de dibuix convocat per la Colla Gegantera. El Taller El Drac Petit és l’encarregat de fer realitat aquest disseny. El 9 de setembre l’aparició de la gegantona estarà acompanyada de les seves padrines, la Vicenteta de Canovelles i la Salut de Sant Cugat del Vallès.

D’altra banda, la Colla Gegantera de la Llagosta participarà dissabte a la trentena Trobada Gegantera de Sant Cugat del Vallès. Com és habitual, la sortida està oberta a tota la població.

Els gegants de la Llagosta sortiran a les quatre de la tarda de dissabte del magatzem municipal del carrer de Sant Llorenç. A les cinc, està prevista la plantada de gegants a la plaça de la Vila de Sant Cugat. Una hora més tard començarà la cercavila, que acabarà a dos quarts de vuit a la plaça Octavià, on es farà el Ball conjunt. Tot seguit, tindrà lloc el sopar de totes les colles participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies