Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

La Llagosta celebra la revetlla de Sant Joan

Fotografia: Les Llagostes de l'Avern.
Fotografia: Les Llagostes de l’Avern.

La Llagosta va celebrar la revetlla de Sant Joan amb una foguera i diverses activitats. Les Llagostes de l’Avern van portar la Flama del Canigó des de Mollet amb membres de l’entitat i amb Juan José Membrive, Alberto López i Miguel Rodríguez. En arribar al municipi van fer una cercavila fins al recinte firal per encendre la foguera. L’acte va acabar amb la crema dels desitjos i es va repartir xocolata, coca i cava. Pel que fa a la colla dels Volats va celebrar la nit de Sant Joan amb un sopar i una discomòbil al Parc Popular i l’Asociación Rociera Andaluza va fer un sopar especial a la seva seu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies