Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

S’inicia amb normalitat la jornada electoral a la Llagosta

eleccions 26jLa jornada electoral a la Llagosta s’ha iniciat aquest matí a les 9 hores amb normalitat en l’obertura dels col·legis electorals. D’aquesta manera s’han constituït les 18 meses on tenen dret a vot prop de 9.600 veïns i veïnes de la nostra localitat aquest 26 de juny.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi haurà les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.

L’informatiu digital del 08CENTVINT informarà mitjançant aquesta web i els seus perfils de Facebook i Twitter sobre les dades de participació a les 14 i 18 hores; i a la nit publicarà els resultats de la jornada electoral.

Publicitat

Publicitat

Més notícies