Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La prèvia

ATLETISME
Sonia Bocanegra, Raúl Gracia i Maribel Íñiguez participaran aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya de veterans a l’aire lliure, que tindrà lloc del 24 al 26 de juny a Elx. Bocanegra prendrà part a les proves de 100 i 200 metres llisos i en el salt de llargada; Gracia ho farà als salts de llargada i alçada; i Íñiguez als 100 i 200 metres llisos.

PATINATGE ARTÍSTIC
Els patinadors del Club Patí la Llagosta Joel Sánchez, Mario Martínez i Ainara Gómez participaran diumenge al Campionat intercomarcal, que organitza la Federació Catalana de Patinatge. El torneig de base tindrà lloc a Sitges.

FUTBOL
La Romànica – Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias i la Romànica han suspès el partit de la penúltima jornada de la Divisió d’Honor de veterans. La data i l’horari del partit ajornat encara està per determinar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies