Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense mantè oberta la inscripció a les 24 de Futbol Sala

El Fútbol Sala Unión Llagostense ha decidit ampliar el termini d’inscripcions per a participar a les 24 hores de Futbol Sala Trofeu Mecman. El club té pràcticament assegurada la presència de dotze equips, però l’objectiu és arribar fins als setze.

Recordem que el campionat se celebrarà el 2 i 3 de juliol al pavelló Antonio García Robledo. El preu d’inscripció per equip és de 120 euros i es pot formular mitjançant el facebook del FSU Llagostense o al telèfon 637 236 925.

El Fútbol Sala Unión Llagostense farà el sorteig dels enquadraments el proper dijous i esperarà fins a darrera hora per aconseguir els setze equips. Si no és així, les cinquenes 24 hores del club comptarà només amb dotze conjunts participants.

Balanç positiu del Retrobament d’exjugadors de futbol sala

D’altra banda, els responsables del club han fet un balanç positiu del Retrobament d’exjugadors del futbol sala de la Llagosta, que va tenir lloc dissabte passat al pavelló Antonio García Robledo. La jornada va aplegar una quinzena de jugadors dels tres equips històrics de la nostra localitat i ja desapareguts: l’AMPA Joan Maragall, el Fútbol Sala Iniciativa i el Mainsa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies