Divendres, 26 abril 2024
18.2 C
La Llagosta

La ciutadania està cridada de nou a les urnes

Prop de 9.600 veïns i veïnes de la Llagosta tindran dret a vot en les eleccions generals del proper diumenge. Els col·legis electorals obriran les portes a les 9 h i les tancaran a les 20 h.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. A l’escola Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord del col·legi Sagrada Família. A l’escola les Planes, hi haurà les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.

Aquestes eleccions generals es produeixen sis mesos després de les darreres, que van tenir lloc el passat 20 de desembre. La impossibilitat dels partits polítics per arribar a acords de govern ha provocat aquesta nova convocatòria de la ciutadania perquè s’expressi a les urnes.

El 20 de desembre, En Comú Podem va ser la candidatura més votada a la Llagosta. La llista, de la qual formen part Podemos Catalunya, Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa entre d’altres, va obtenir 2.310 vots. La segona formació amb més suport va ser el Partit dels Socialistes de Catalunya amb 1.923 vots. La tercera llista amb més vots va ser Ciutadans, amb 1.130 vots, seguida del Partit Popular, que va obtenir 868 vots. Després s’hi van situar ERC, amb 345 vots, i Democràcia i Llibertat, de la qual forma part Convergència Democràtica Catalunya, amb 210 vots. Fa sis mesos, la participació a la Llagosta a les darreres generals va ser del 74%.

Publicitat

Publicitat

Més notícies