Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Més d’un centenar de participants a la festa final de temporada del JH la Llagosta

Fotografia: JH la Llagosta
Fotografia: JH la Llagosta

El Joventut Handbol la Llagosta va celebrar la festa de final de temporada amb més d’un centenar de participants. El club va organitzar el dissabte passat un matí esportiu amb partits d’handbol entre jugadors, entrenadors i pares i mares. La jornada es va tancar amb un dinar.

Tot i haver acabat ja la temporada esportiva, cinc equips del JH la Llagosta participaran a la Granollers Cup, que se celebra del 29 al 3 de juliol a la capital del Vallès Oriental. Els equips que prenen part són els femenins aleví, infantil i cadet; i els masculins infantil i cadet. A més, Carla Canalejas i Ariadna Muñoz, jugadores del club llagostenc, disputaran el torneig internacional de Granollers amb la selecció catalana. Canalejas ho farà amb el cadet i Muñoz amb l’infantil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies