Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Èxit del Trofeu de patinatge artístic del Club Patí

El Club Patí la Llagosta va celebrar amb èxit el seu primer Trofeu de patinatge artístic, que va tenir lloc el dissabte passat al Complex Esportiu Municipal El Turó. Al campionat local van prendre part més de 150 patinadors i patinadores de diferents clubs barcelonins.

L’entitat llagostenca va gaudir també de l’èxit esportiu amb set medalles. En mini van completar el podi amb el primer lloc de Joana Moyano, el segon de Leire Jiménez i el tercer d’Aitana Donoso. La resta de medalles van ser amb l’or Ainara Gómez, en inici B 1; i amb la plata de Nil Molina, en E menors, Carla Leiva, en inici C menors, i Mario Martínez, en inici C majors.

Per fer possible aquest campionat el club va haver de llogar una superfície específica de patinatge artístic per al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies