Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Al juliol tindrà lloc el Casal d’estiu Aspayfacos: explorem les arts escèniques

Aspayfacos portarà a terme aquest any un Casal d’estiu per a persones amb discapacitat intel·lectual. L’entitat ha escollit les arts escèniques com a centre d’interès del primer casal que organitza. La proposta es desenvoluparà de l’1 al 29 de juliol, de dilluns a divendres, de 18.30 a 20 h.

Les activitats es faran a Can Pelegrí, excepte els dijous que sortiran al carrer. El Casal d’estiu Aspayfacos: explorem les arts escèniques està adreçat a persones majors de 16 anys.

Durant el mes que durarà el Casal, les persones participants experimentaran amb la música, la dansa i el teatre. A més de passar una estona d’esbarjo, amb aquestes propostes es vol millorar les habilitats de comunicació i autonomia. L’exploració de les arts escèniques tindran com a eix principal les expressions de les emocions. El teatre aporta a la persona coneixement sobre el seu cos i la seva veu, facilita la socialització (fomentant el treball en equip) i la responsabilitat. El treball en escena afavoreix l’autoestima i la millora de l’autoimatge.

A més del treball que es realitzarà a Can Pelegrí, els dijous faran activitats conjuntes amb el Nou Casal. Aquest dia de la setmana, entre les 18 i les 20 h, els dos grups i les seves famílies sortiran al carrer per oferir tot un seguit d’activitats obertes a tota la població.

Les persones interessades en prendre part del Casal d’estiu Aspayfacos: explorem les arts escèniques poden posar-se en contacte amb aquesta entitat a través del correu electrònic aspayfacos@gmail.com

Publicitat

Publicitat

Més notícies