Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Estefa Jémez i Cristina Ancosta guanyen 5 a 1 amb Catalunya contra Euskadi

Estefa Jémez després de marcar el 3 a 0. Fotografia: FCF.
Estefa Jémez després de marcar el 3 a 0. Fotografia: FCF.

Estefa Jémez i Cristina Ancosta, jugadores del CD la Concòrdia, van disputar diumenge un partit amistós amb la selecció catalana absoluta de futbol sala a Martorell. Catalunya va guanyar 5 a 1 contra Euskadi amb un gol de Jémez.

Estefa va ser la jugadora de l’entitat llagostenca més destacada després de ser decisiva en dos dels cinc gols catalans. A l’inici de la represa la de la Llagosta va provocar el segon gol català després d’un xut que s’estavella al pal i afavoreix la diana de la seva companya; i en el minut 31 aconsegueix el 3 a 0 en superar la defensa visitant i creuar un xut. Al tram final Euskadi va escurçar el marcador amb el gol de l’honor i Catalunya va marcar dos gols més.

Publicitat

Publicitat

Més notícies