Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

David Coronel, guanyador del XXXIII Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

concurs cante jondo 2016
Coronel, a la dreta, rebent el premi de mà de l’alcalde, Óscar Sierra

David Coronel ha estat el guanyador del XXXIII Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. Coronel ha estat el millor cantaor del certamen segons el jurat. La final s’ha celebrat aquest dissabte a la nit al Centre Cultural, que ha presentat una molt bona afluència de públic.

El segon classificat ha estat Marcos Martínez i el tercer David de la Rambla. Els dos accèssits s’han atorgat a Blas Maqueda i Francisco Atoche. El primer premi estava dotat amb 1.000 euros, el segon amb 600, el tercer amb 400 i 200 euros per a cada un dels accèssits.

El certamen d’aquest any estava dedicat a José María Cabrera, que durant més de 20 anys va formar part del jurat del concurs. Cabrera va morir poc abans de la seva convocatòria. A l’acte de lliurament de premis han assistit familiars de l’homenatjat, que han rebut una placa de record.

Publicitat

Publicitat

Més notícies