Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL
Viejas Glorias – Atlètic Poble Nou
El CD Viejas Glorias és l’únic equip llagostenc encara en competició. Els llagostencs jugaran aquest dissabte contra l’Atlètic Poble Nou a les 17 hores al camp Municipal Joan Gelabert. El Viejas Glorias ocupa el 7è lloc amb 55 punts, mentre que el conjunt visitant és 15è amb 37.

FUTBOL SALA
El Fútbol Sala Unión Llagostense celebrarà dissabte la quarta edició del Retrobament d’exjugadors del futbol sala de la Llagosta. La jornada consistirà en un triangular amb jugadors dels tres equips històrics de la nostra localitat i ja desapareguts: l’AMPA Joan Maragall, el Fútbol Sala Iniciativa i el Mainsa. El campionat amistós tindrà lloc al pavelló Antonio García Robledo a partir de les 17 hores.

HANDBOL
El Joventut Handbol la Llagosta organitza dissabte la Festa de Cloenda de la temporada 2015-2016 al pavelló Antonio García Robledo, de 10 a 13 hores. Durant la jornada hi haurà partits d’handbol i mini handbol entre jugadors i els seus pares o mares. Posteriorment, el club celebrarà un dinar a Santa perpètua de Mogoda.

PATINATGE
El Club Patí la Llagosta celebra dissabte la primera edició del Trofeu de patinatge artístic de la Llagosta. El campionat comptarà amb uns 150 patinadors entre les edats de mini fins a infantil. El campionat tindrà lloc a la pista del CEM El Turó de 9 a 13.30 hores i de 15 a 19.30 hores.

BÀSQUET
El Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure de la Llagosta organitza al CEM El Turó un torneig triangular de bàsquet amb la partipació de l’equip infantil mixt de les Escoles d’Iniciació Esportiva, del Santa Perpètua i del Sant Fost. A les 9.30 h, jugaran el conjunt llagostenc contra el Santa Perpètua; a les 11 h, el Santa Perpètua contra el Sant Fost; i a les 12.30 h, els de la nostra localitat contra el Sant Fost.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies