Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Aquest dissabte tindrà lloc la final de 33è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

El Centre Cultural acollirà demà la celebració de la final de l’edició número 33 del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, organitzat per la Casa de Andalucía. L’acte, amb entrada lliure, començarà a les 19 h.

Està prevista l’actuació dels cinc finalistes: David Coronel, Blas Maqueda, Marcos Martínez, David “de la Rambla” i Francisco Atoche. Prèviament, actuaran els quadres de ball de la Casa de Andalucía de la Llagosta: Azahar, Al Alba i Meritxell i Jesús. El guitarrista oficial del concurs és David Jiménez.

Després de les actuacions es farà el lliurament de premis als tres guanyadors i també dos accèssits. El concurs està dedicat en aquesta ocasió a José María Cabrera, que va ser membre del jurat del certamen durant una vintena d’anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies