Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Aquesta nit es faran tasques de fumigació d’arbres a tota la Llagosta

Operaris de l’empresa Alemany Fitosanitaris, contractada per l’Ajuntament, procediran avui dijous a fumigar els arbres i arbustos de la Llagosta. La feina de tractament contra les plagues del pugó i la cotxinilla començarà a les deu del vespre i es perllongarà fins a les 6 del matí de demà.
Aquestes actuacions no presenten un termini de seguretat després de la seva aplicació i, per tant, la reentrada de la ciutadania a la zona tractada pot ser immediata. Com a mesura de precaució es recomana retirar aliments i roba de les terrasses i balconades de les zones a tractar per si hi ha deriva aèria provocada pel vent.
Les zones en les quals s’actuarà són: pl. de la Sardana, pl. d’Anne Frank, av. de l’Onze de Setembre, Antonio Machado, Cabanyes, Joan Miró, Mogoda, pl. d’Andalusia, Jacint Verdaguer, plaça de Concepción Arenal, Jardins de la Pineda Fosca, carrer de Mollet, Estació, pl. d’Antoni Bagué, pl. de Cirera Voltà, av. del Primer de Maig, pl. dels Drets Humans, Parc Popular, pl. de Catalunya, pl. de la Concòrdia, Pablo Picasso, Pintor Fortuny, Progrés, Constitució, Pintor Sert, pl. d’Europa, Riera Seca, Josep Montserrat, pl. de les Cultures, passatge de Can Baqué, plaça de la Masia i carrers de la Llebre, Can Donadéu, Mercè Rodoreda, Sant Pau i Víctor Català.
Alemany Fitosanitaris compleix amb la normativa vigent d’ús sostenible de productes fitosanitaris. Per aquest motiu, utilitza només productes autoritzats pel Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente de la més baixa classificació nociva i autoritzats per aplicar en els àmbits específics de cada actuació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies