Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

Setze alumnes de l’Institut Marina s’enfronten a partir d’avui a la selectivitat

Un total de setze alumnes de l’Institut Marina de la Llagosta fan des d’avui i fins dijous la prova de selectivitat. Els estudiants de la nostra localitat realitzen els seus exàmens a la Universitat Autònoma, a Bellaterra.

Dels setze estudiants, tretze procedeixen de Batxillerat i tres de Cicles Formatius de Grau Superior. Avui, tenen lloc les proves de Llengua castellana, Llengua catalana i les diverses assignatures troncals. Demà, entre d’altres, es faran els exàmens d’Història i Llengua estrangera. Dijous, es desenvoluparan proves de Llatí, Matemàtiques i Biologia, entre altres assignatures. El resultat de les Proves d’Accés a la Universitat es coneixeran el 29 de juny.

L’any passat, van aprovar 28 dels 31 estudiants de l’Institut Marina que van fer la selectivitat al mes de juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies