Dimarts, 04 octubre 2022
18.9 C
La Llagosta

Setze alumnes de l’Institut Marina s’enfronten a partir d’avui a la selectivitat

Un total de setze alumnes de l’Institut Marina de la Llagosta fan des d’avui i fins dijous la prova de selectivitat. Els estudiants de la nostra localitat realitzen els seus exàmens a la Universitat Autònoma, a Bellaterra.

Dels setze estudiants, tretze procedeixen de Batxillerat i tres de Cicles Formatius de Grau Superior. Avui, tenen lloc les proves de Llengua castellana, Llengua catalana i les diverses assignatures troncals. Demà, entre d’altres, es faran els exàmens d’Història i Llengua estrangera. Dijous, es desenvoluparan proves de Llatí, Matemàtiques i Biologia, entre altres assignatures. El resultat de les Proves d’Accés a la Universitat es coneixeran el 29 de juny.

L’any passat, van aprovar 28 dels 31 estudiants de l’Institut Marina que van fer la selectivitat al mes de juny.

Publicitat

Publicitat