Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El CEM El Turó commemora aquesta setmana el seu 12è aniversari

El Complex Esportiu Municipal El Turó arriba ja als seus dotze anys de funcionament. El centre ha preparat tot un seguit d’activitats especials que es desenvoluparan al llarg de tota la setmana. La celebració està adreçada a les més de 2.000 persones usuàries de la instal·lació.

La programació manté la línia de les celebracions que s’han fet durant els darrers anys i inclouen Aqua fit, màsters class de ciclo, body combat, el Turó Grand Prix o zumba family. Dissabte, el dia de l’aniversari, s’instal·laran a la piscina uns inflables aquàtics i es farà una màster zumba white party.

El Turó es va inaugurar el 18 de juny del 2004. En aquell moment, ja es van inscriure 2.200 persones per practicar alguna activitat física a l’equipament municipal. La instal·lació pública té una superfície de més de 4.700 metres quadrats i compta amb un pavelló, dues piscines cobertes, una altra descoberta i diverses sales per practicar diferents modalitats esportives, entre altres serveis.

El director de la instal·lació, Roger Sesé, ha comentat que han agafat la programació habitual i han volgut “donar-li un gir” per fer-la més lúdica de cara al 12è aniversari.

Publicitat

Publicitat

Més notícies