Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Doble Campionat de Catalunya de Sonia Bocanegra a Mollet

Dos ors de Sonia Bocanegra, dos bronzes de Maribel Íñiguez i una plata de Raúl Gracia, en el Campionat de Catalunya de veterans a l’aire lliure. La competició va tenir lloc diumenge a l’Estadi Municipal La Pedra Salvadora de Mollet.

Bocanegra va superar les seves molèsties físiques i va guanyar a les dues proves en les quals es va presentar. Als 200 metres llisos va penjar-se l’or amb un registre de 28 segons i 99 centèsimes, mentre que al salt de llargada va fer 4 metres i 19 centímetres.

Íñiguez, que fa dos mesos que ha començat a fer atletisme amb Bocanegra i està vinculada amb el Barcelona Atletisme, com els altres dos llagostencs, va assolir el tercer millor registre als 100 metres llisos, amb un temps de 15 segons i 84 centèsimes, i als 200 metres llisos, amb 33 segons i 70 centèsimes.

Gracia va aconseguir el subcampionat en salt d’alçada amb una marca d’1 metre i 60 centímetres.

Els tres llagostencs tenen com a objectiu participar en el Campionat d’Espanya de veterans a l’aire lliure, que tindrà lloc del 24 al 26 de juny a Elx.

Publicitat

Publicitat

Més notícies