Divendres, 26 abril 2024
18.3 C
La Llagosta

El PSC llagostenc ha celebrat aquest matí la IV Festa de la Rosa

IV Festa de la Rosa PSCL’Agrupació del Partit dels Socialistes de la Llagosta ha celebrat aquest matí al Parc Popular la IV Festa de la Rosa. L’acte, que tornava a coincidir amb una campanya electoral, ha servit per recaptar fons per a l’entitat local Rems, que gestiona el Banc d’aliments a la Llagosta. Els socialistes llagostencs han recaptat 635 euros.

El primer secretari local del PSC, Antonio Rísquez, considera que “la Festa de la Rosa és una activitat consolidada a la Llagosta”. Rísquez creu que el fet de coincidir amb una campanya electoral permet “parlar d’una forma distesa amb els veïns i veïnes de la Llagosta sobre les coses que els interessen”.

L’acte ha servit també per fer campanya de cara a les eleccions del proper 26 de juny. El PSC ha comptat amb la presència d’Isabel López, número 7 de la candidatura socialista per Barcelona; Arnau Ramírez, vuitè de la llista i primer vallesà; i Salvador Illa, primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya al Vallès Oriental. L’alcalde de la Llagosta, el socialista Óscar Sierra, s’ha encarregat de presentar l’acte.

Isabel López ha de comentat que “la gent està una mica cansada de tanta campanya però que és el que hi ha després de no poder haver arribat a cap acord”. López ha parlat dels principals eixos del programa socialista, basat en l’eliminació de la reforma laboral, assegurar les pensions, una nova llei d’educació o eliminar les taxes universitàries, entre altres qüestions.

Per la seva part, el vallesà Arnau Ramírez ha fet incidència en aquelles necessitats que té la nostra comarca i a les quals cal fer front en els propers anys, com són el desdoblament de la R3, abordar el quart cinturó o l’aixecament dels peatges de les autopistes vallesanes.

El primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya al Vallès Oriental, Salvador Illa, considera que el PSC millorarà el seu resultat a la nostra comarca respecte als comicis del 20 de desembre. Per aconseguir-ho, estan basant la seva campanya en actes de proximitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies