Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El Club Esportiu la Llagosta celebra el 13è Torneig Joan Gelabert

El Club Esportiu la Llagosta organitza aquest cap de setmana la tretzena edició del Torneig Joan Gelabert. Demà dissabte, els partits es disputaran a partir de les nou del matí i fins a les nou del vespre. Diumenge, la competició continuarà també durant tot el dia.

En aquesta ocasió, equips de 20 clubs diferents prendran part al Torneig Joan Gelabert. Demà dissabte, jugaran els equips de futbol 7, els que corresponen a les categories escola, prebenjamí, benjamí i aleví. Diumenge, serà el torn dels conjunts de futbol 11, amb la participació dels infantils, cadets, juvenils i amateurs.

La competició es desenvoluparà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. A més del Club Esportiu la Llagosta, competiran equips del Sant Quirze, Bonaire, Santa Perpètua, Llefià, Roureda, Can Rull, Sentmenat, Imperio, Júnior, Sabadell Nord, Santvicentí, Escola Montessori, Lliçà d’Amunt, Esparreguera, Terrassa, Ciutat Meridiana, les Franqueses, Cerdanyola i Olímpic Can Fatjó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies