Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

Antonio Gómez fitxa pel Mollet de la Primera Catalana

Antonio Gómez ha fitxat pel Mollet de la Primera Catalana per a la propera temporada. D’aquesta manera, el llagostenc, de 23 anys, deixa la Montañesa després de dues temporades a la Tercera Divisió.

Antonio Gómez se suma al projecte molletà, que té com a objectiu lluitar per l’ascens a la Tercera Divisió la propera temporada. El davanter ha tingut enguany un paper discret amb l’equip barceloní per culpa d’una lesió. Tot i això, ha jugat 6 partits i ha marcat 2 gols. La Montañesa ha acabat la Tercera Divisió en el cinquè lloc, a un punt de la promoció d’ascens.

El llagostenc jugarà a l’equip blanc-i-vermell la propera temporada juntament amb un altre veí de la Llagosta, el defensa Iván Arroyo, que ha renovat una temporada més a les files de l’equip del camp del Germans Gonzalvo. El Mollet ha acabat aquesta temporada a l’onzè lloc del grup 1 de la Primera Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies