Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Rufián parla a la Llagosta sobre independentisme i les eleccions del 26 de juny

ERC Rufián 1El cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a les properes eleccions del 26 de juny, Gabriel Rufián, va parlar ahir a la Llagosta sobre el procés independentista. Rufián també va exposar la seva opinió sobre pactes postelectorals.

El candidat d’ERC va passejar pels carrers de la nostra localitat i va xerrar amb la ciutadania i amb comerciants. Durant el recorregut, algunes persones el van preguntar sobre la independència de Catalunya, sobre els problemes dels autònoms i sobre les properes eleccions generals, entre altres qüestions.

Gabriel Rufián va estar acompanyat, entre d’altres, per Manuel Bueno, número 8 per Barcelona de la llista d’ERC, i per Xavier Cols, regidor de l’Ajuntament de la Llagosta. La passejada va finalitzar al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

El candidat d’Esquerra Republicana va iniciar la seva intervenció parlant del llibre Gabriel Rufián, el polític imprevist, a partir d’una entrevista que li va fer Maiol Roger. El tema li va servir per defensar la continuïtat del procés independentista. També es va qüestionar un possible pacte amb Unidos Podemos. Rufián va indicar que les noves eleccions només serviran per decidir “si Rajoy serà president amb el suport de Ciutadans o amb el de PSOE-Ciutadans”.

L’acte d’ERC al Centre Cultural el va introduir el regidor republicà a l’Ajuntament de la Llagosta, Xavier Cols, que va mostrar-se satisfet amb la passejada prèvia que van fer pels carrers i per les botigues. Tot seguit, Manuel Bueno va parlar de la necessitat de cohesionar a la ciutadania que encara no creu en la independència. Bueno va insistir que ERC ha de venir més a pobles com la Llagosta.

La visita de Rufián a la Llagosta va acabar amb preguntes del públic, que va parlar sobre la política lingüística en cas d’independència, de la relació amb Madrid i dels pressupostos de Catalunya. També van sorgir temes de medi ambient i feminisme, entre d’altres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies