Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Ja estan obertes les inscripcions per als cursos de català d’estiu

L’Oficina de Català de la Llagosta ha obert avui el termini d’inscripció per als diferents cursos d’estiu que organitza el Consorci de Normalització Lingüística al Vallès Oriental. A la nostra localitat es farà un curs intensiu Bàsic 1 per entendre i aprendre a parlar català.

Les inscripcions es poden fer a la mateixa Oficina de Català, situada a la planta baixa de l’Edifici municipal administratiu del passeig del Pintor Sert. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 a 13 h. Avui dijous, també estarà oberta per la tarda, de 16 a 19.30 h. El termini d’inscripció finalitza el 17 de juny.

El curs de català Bàsic 1 es farà del 4 al 27 de juliol, de dilluns a divendres al matí, de 9.30 a 12.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies