Ja estan obertes les inscripcions per als cursos de català d’estiu

0
91

L’Oficina de Català de la Llagosta ha obert avui el termini d’inscripció per als diferents cursos d’estiu que organitza el Consorci de Normalització Lingüística al Vallès Oriental. A la nostra localitat es farà un curs intensiu Bàsic 1 per entendre i aprendre a parlar català.

Les inscripcions es poden fer a la mateixa Oficina de Català, situada a la planta baixa de l’Edifici municipal administratiu del passeig del Pintor Sert. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 a 13 h. Avui dijous, també estarà oberta per la tarda, de 16 a 19.30 h. El termini d’inscripció finalitza el 17 de juny.

El curs de català Bàsic 1 es farà del 4 al 27 de juliol, de dilluns a divendres al matí, de 9.30 a 12.30 h.

Publicitat