Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El Foto-Club la Llagosta posa en marxa el 16è Concurs Estatal de Fotografia

El Foto-Club la Llagosta ja ha convocat el Concurs Estatal de Fotografia La Llagosta. El certamen arriba enguany a la seva setzena edició. Les obres ja es poden presentar a Can Pelegrí o per correu, a l’apartat de correus 32 de la nostra localitat. Enguany, també es poden enviar a través de la plataforma digital yolomando.com.

El certamen té dos temes: lliure i la Llagosta. Per a les dues categories, les fotografies poden ser tant en blanc i negre com en color. El concurs accepta imatges realitzades amb qualsevol tècnica fotogràfica. Al certamen no es poden presentar obres premiades a altres concursos organitzats pel Foto-Club la Llagosta.

Les imatges han d’estar muntades en un suport rígid de 40 per 50 centímetres, han d’anar acompanyades de les dades de l’autor i es poden presentar fins a tres fotografies per tema. La inscripció al concurs és gratuïta. La data límit de presentació d’obres és el 5 de setembre.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 7 de setembre al Centre Cultural. Els premis del certamen oscil·len entre els 250 euros del primer classificat al tema lliure i els 50 del tercer premi del tema la Llagosta. També hi haurà diplomes per als quarts i cinquens classificats.

El Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta és puntuable per obtenir les distincions de Mestre Fotogràfic de Catalunya atorgades per la Federació Catalana de Fotografia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies