Diumenge, 25 setembre 2022
16.9 C
La Llagosta

El Foto-Club la Llagosta posa en marxa el 16è Concurs Estatal de Fotografia

El Foto-Club la Llagosta ja ha convocat el Concurs Estatal de Fotografia La Llagosta. El certamen arriba enguany a la seva setzena edició. Les obres ja es poden presentar a Can Pelegrí o per correu, a l’apartat de correus 32 de la nostra localitat. Enguany, també es poden enviar a través de la plataforma digital yolomando.com.

El certamen té dos temes: lliure i la Llagosta. Per a les dues categories, les fotografies poden ser tant en blanc i negre com en color. El concurs accepta imatges realitzades amb qualsevol tècnica fotogràfica. Al certamen no es poden presentar obres premiades a altres concursos organitzats pel Foto-Club la Llagosta.

Les imatges han d’estar muntades en un suport rígid de 40 per 50 centímetres, han d’anar acompanyades de les dades de l’autor i es poden presentar fins a tres fotografies per tema. La inscripció al concurs és gratuïta. La data límit de presentació d’obres és el 5 de setembre.

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el 7 de setembre al Centre Cultural. Els premis del certamen oscil·len entre els 250 euros del primer classificat al tema lliure i els 50 del tercer premi del tema la Llagosta. També hi haurà diplomes per als quarts i cinquens classificats.

El Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta és puntuable per obtenir les distincions de Mestre Fotogràfic de Catalunya atorgades per la Federació Catalana de Fotografia.

Publicitat

Publicitat