Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Proactiva Open Arms parlarà avui sobre l’arribada de refugiats sirians a Grècia

Foto: Proactiva open armsEl Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta organitza avui una xerrada sobre els refugiats sirians. L’acte s’havia de fer a partir de les 18 h al Centre Cultural, però, hi ha hagut canvis de darrera hora. Finalment, l’activitat començarà a les 18.30 hores al Centre de Formació de Persones Adultes.

La sessió anirà a càrrec de l’ONG Proactiva Open Arms, que explicarà la seva experiència. Proactiva Open Arms és una entitat que des de fa mesos està treballant a l’illa grega de Lesbos, fent feines de rescat i d’ajuda humanitària als refugiats que hi arriben per mar. El seu director, Òscar Camps, ha estat guardonat amb el premi “Català de l’Any”, que atorga El Periódico de Catalunya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies