Proactiva Open Arms parlarà avui sobre l’arribada de refugiats sirians a Grècia

0
61

Foto: Proactiva open armsEl Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta organitza avui una xerrada sobre els refugiats sirians. L’acte s’havia de fer a partir de les 18 h al Centre Cultural, però, hi ha hagut canvis de darrera hora. Finalment, l’activitat començarà a les 18.30 hores al Centre de Formació de Persones Adultes.

La sessió anirà a càrrec de l’ONG Proactiva Open Arms, que explicarà la seva experiència. Proactiva Open Arms és una entitat que des de fa mesos està treballant a l’illa grega de Lesbos, fent feines de rescat i d’ajuda humanitària als refugiats que hi arriben per mar. El seu director, Òscar Camps, ha estat guardonat amb el premi “Català de l’Any”, que atorga El Periódico de Catalunya.

Publicitat