Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Nanocosmos Teatre recapta 1.359 euros per a l’ONG Afrikable

Imatge del Facebook de Nanocosmos Teatre.
Imatge del Facebook de Nanocosmos Teatre.

El grup Nanocosmos Teatre de la Llagosta ha recaptat 1.359 euros amb les dues representacions de la seva nova obra, Un cadáver a los postres. Aquests diners es destinaran a l’ONG Afrikable per a la millora d’escoles a Lamu, una illa de Kenya.

La companyia llagostenca ha fet una adaptació teatral de la pel.lícula Un cadáver a los postres, del nordamericà Robert Moore, amb guió de Neil Simon. L’obra ha estat adaptada i dirigida per Carme Vilar, la nova directora de Nanocosmos Teatre. Un cadáver a los postres es va poder veure al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons els dies 28 de maig i 5 de juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies