Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Vallag jugarà dissabte la semifinal del Top 4 contra el Cerdanyola B

IMG_3573El conjunt sènior de l’Handbol Club Vallag de la Llagosta jugarà el proper cap de setmana el Top 4 de Tercera Catalana. La competició tindrà lloc a Parets.

Els llagostencs s’enfrontaran en semifinals dissabte a les 19.30 hores contra el Cerdanyola B. L’altra semifinal la disputaran el Parets B i el Sant Cugat C. La final, de la qual sortirà el campió de la Tercera Catalana, i el partit pel tercer i quart lloc es disputaran diumenge al matí.

El Vallag va guanyar el cap de setmana passat a la pista del Sant Llorenç B per 25 a 28. Aquesta victòria li va permetre acabar la segona fase en primera posició amb 15 punts i enfrontar-se en semifinals al quart classificat, el Cerdanyola B, que ha sumat vuit punts. El segon classificat ha estat el Parets B amb 15 punts i el tercer, el Sant Cugat C amb 13.

Publicitat

Publicitat

Més notícies