Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

L’atur baixa a la Llagosta al mes de maig en 22 persones

L’atur a la Llagosta baixa per tercer mes consecutiu aquest 2016. Al maig, es van registrar 22 persones menys sense feina. Això situa la taxa de desocupació en el 17,26%, amb 1.084 veïns i veïnes apuntats a l’Oficina de Treball de la Generalitat.

Segons les dades facilitades per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el descens relatiu de l’atur a la Llagosta al mes de maig ha estat d’un 1,99% respecte a l’abril. Ara fa un any, hi havia a la nostra localitat 1.299 persones desocupades, 215 més, amb una taxa d’atur del 17,88%.

Al Vallès Oriental l’atur també ha disminuït, concretament en 587 persones, amb una taxa de desocupació del 14,57%, un 2,12% menys que a l’abril.

Aquest descens del nombre de persones sense feina es registra habitualment al mes de maig, a les portes de l’estiu. Tot i això, caldrà esperar a l’anàlisi dels tècnics de l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal del Vallès Oriental per conèixer quin ha estat el comportament del mercat de treball a la nostra comarca durant el mes de maig i quina és la tendència.

Publicitat

Publicitat

Més notícies