Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La falta de punteria condemna el CD Viejas Glorias contra l’Águilas de Montcada

El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre 1 a 3 contra l’Águilas Montcada dissabte tot i fer un bon partit. Els visitants es van avançar en el marcador, però, poc abans del descans, Arroyo es va encarregar de posar l’empat.

Els de Montcada van reaccionar només començar la segona part fent el segon gol. L’equip local no va estar encertat de cara a porteria i, tot i buscar l’empat, els de Montcada van sentenciar amb un tercer gol en el temps afegit. Els llagostencs es mantenen en la zona còmoda de la Divisió d’Honor de veterans, però lluny de les primeres posicions. El proper partit del Viejas Glorias tindrà lloc dissabte al camp del Canyelles a les 18 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies