Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Tati Torres deixa el CD la Concòrdia i el club reestructura la direcció esportiva

Tati Torres dirigint un partit anterior a la banqueta.
Tati Torres, dirigint un partit a la banqueta del CD la Concòrdia.

Tati Torres ha deixat la coordinació i direcció del sènior del CD la Concòrdia. L’entrenadora ha decidit posar punt final a tres anys de vinculació amb l’equip llagostenc per discrepàncies amb la directiva, que presideix Antonio Rubio. El nou tècnic ja s’ha fet càrrec de l’equip i és Iván Beas, que fins la temporada 2014-2015 estava vinculat amb el FS Ripollet femení.

L’entrenadora va presentar la seva dimissió després del darrer partit de la temporada. Torres no estava d’acord sobre el nou rumb de la direcció esportiva de cara la temporada 2016-2017 i va decidir desvincular-se. “Des de l’equip tècnic, es volia seguir apostant per l’evolució de la plantilla amb jugadores del futbol sala català, mentre que des de la junta directiva es necessitava més valorar la gent de la casa. Aquest ha estat el punt de discòrdia”, valora l’extècnica de la Concòrdia. El president ha explicat que “Tati ja no hi és i la vida continua. Tenim ja nou entrenador i l’equip continuarà de la mateixa manera”.

La marxa de Torres ha provocat que sis persones vinculades amb el sènior hagin decidit deixar el club: les jugadores Sandra Torres, Anna Escribano i Ester Rodríguez; el directiu Benito Molero i els col·laboradors de la directiva Jordi Alonso i Juan García.

Tati Torres tanca una etapa de tres temporades amb el CD la Concòrdia. La temporada 2014-2015 va assolir l’ascens a la Segona Nacional i aquesta l’equip va aconseguir un quart lloc després d’haver lluitat per les primeres posicions.

El club reestructura la direcció esportiva

El club ha hagut de reestructurar la seva part esportiva. D’aquesta manera, Iris Gutiérrez, que és jugadora del sènior, ha agafat el càrrec de vicepresidenta i farà tasques de directora esportiva “sent un enllaç entre l’entrenador i la directiva”, ha confirmat el president del club. Des de fa uns dies, Gutiérrez ja treballa amb el nou tècnic en la planificació de la propera temporada. Iván Beas, de 37 anys i veí de Ripollet, no ha dirigit a cap equip aquesta temporada després de marxar del FS Ripollet, on va estar uns 15 anys fent diverses tasques com a coordinador i entrenador del sènior femení a la Divisió d’Honor Catalana i a la Segona Nacional.

Publicitat

Publicitat

Més notícies