Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

TELL Júnior i Nanocosmos posen en escena aquest diumenge dues obres teatrals

El teatre torna a ser protagonista aquest cap de setmana a la Llagosta. Diumenge, hi ha dues obres programades. A les 18 h, el grup TELL Júnior portarà a escena Boulevard, el musical. La representació tindrà lloc a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida. La taquilla és inversa, és a dir, els espectadors pagaran l’entrada una vegada finalitzi l’obra, donant el que considerin que val.

L’altra obra que es representarà començarà a les 19 h. Es tracta d’Un cadáver a los postres. Nanocosmos tornarà a posar en escena aquesta obra, que ja va interpretar dissabte passat. L’activitat es farà al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. En aquest cas, la recaptació es destinarà íntegrament a l’ONG Afrikable, que es dedica a la promoció del comerç just.

Publicitat

Publicitat

Més notícies