Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Aprovat el projecte per millorar la seguretat de la rotonda del carrer de la Riera Seca

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir el projecte de millora de la rotonda situada al carrer de la Riera Seca al costat del Pavelló Antonio García Robledo i de l’accés al camí de Can Donadéu. Aquesta és una de les actuacions contemplades en el capítol d’inversions del pressupost de l’Ajuntament de la Llagosta d’aquest any. Amb aquesta obra es vol millorar la seguretat viària en un dels punts negres del nostre municipi i facilitar l’accés de vianants al Camí de Can Donadéu construint voreres.

El pressupost de l’obra és de 198.580 euros, que seran aportats per la Diputació de Barcelona. El projecte ha estat redactat pel Serveis Tècnics Municipals i contempla, entre altres actuacions, posar punts de llum de tecnologia led des del Pavelló Antonio García Robledo fins a l’aparcament de camions, construir una nova rotonda més segura amb la millora del peralt i instal.lar més senyalització viària. També es perllongarà la vorera del costat del Pavelló fins connectar amb la que hi ha sota el pont i s’hi habilitarà un pas de vianants. En aquest punt, també s’eixamplarà la vorera uns 30 centímetres.

El projecte s’haurà de sotmetre ara al tràmit d’informació pública per un termini de 30 dies hàbils, a partir del dia següent de la seva publicació al BOP i al DOGC, durant els quals es podrà examinar i formular les al.legacions que es considerin oportunes.

Posteriorment, una vegada analitzades les possibles al.legacions, es procedirà a licitar les obres. La durada prevista de les obres és de quatre mesos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies