Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Viejas Glorias perd a casa contra el Tibidabo B

El Club Deportivo Viejas Glorias va perdre el cap de setmana passat per 3 a 6 contra el Tibidabo B. El partit va començar amb control dels llagostencs, però els visitants van fer el 0 a 1 al minut 8. El Viejas Glorias va mantenir el mateix ritme i va empatar amb un gol de Muñoz al minut 29. Un minut després, l’àrbitre es va inventar un penal a favor del Tibidabo B, que va suposar l’1 a 2.

A la segona part, els de la nostra localitat van buscar la remuntada. Al minut 63, Bibi va empatar. Quan semblava que el Viejas Glorias li donaria la volta al marcador, van arribar els gols visitants. Els llagostencs no van mantenir el bon ritme durant els 90 minuts. Lau va fer el definitiu 3 a 6.

Dissabte, a les 17 hores, el Viejas Glorias rebrà la visita de l’Águilas de Montcada. Els llagostencs són setens amb 55 punts i l’Águilas, catorzè amb 37.

Publicitat

Publicitat

Més notícies