Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Obertes les matriculacions a l’Escola Municipal de Música per al curs 2016-2017

escola municipal de músicaL’Escola Municipal de Música ha obert el termini de matriculacions per al curs 2016-2017. El tràmit es pot iniciar a la mateixa Escola, situada a la tercera planta de Can Pelegrí, fins al 30 de juny. L’horari de Secretaria és de 16 a 20 h.

Per a la matriculació, caldrà lliurar l’imprès de matriculació degudament omplert i que es pot descarregar al web de l’Ajuntament, així com l’original i fotocòpia del DNI o el NIE de la persona sol·licitant. També cal adjuntar dues fotografies tipus carnet i el número de la llibreta o compte bancari. En el cas de sol·licitar alguna de les bonificacions, caldrà aportar la documentació que així ho justifiqui.

L’Escola Municipal de Música ha preparat una jornada de portes obertes per mostrar la seva oferta formativa. Demà divendres, a patir de les 17.30 h, es podrà visitar el centre i veure de primera mà tots els instruments que es poden aprendre a tocar, fins a un total de setze.

De cara al proper curs, tant l’oferta formativa com els preus seran els mateixos. La formació de música i moviment per als infants de P4 fins a segon de Primària, així com per als infants amb necessitats educatives especials, té un quota mensual de 10 euros. A partir de P5, s’ofereix la possibilitat d’introduir-se al món dels instruments. En aquest cas, el preu és de 25 euros al mes.

La formació bàsica per a infants a partir de tercer de Primària fins a adults té una tarifa de 50 euros mensuals. Aquest tipus de formació inclou llenguatge musical, coral i instruments. També hi ha la possibilitat d’escollir un segon instrument per 20 euros mensuals.

L’oferta formativa del centre es complementa amb el programa Música a mida. En aquest cas, hi ha classes d’instrument (de 25 a 60 euros segons la modalitat), Llenguatge musical (15 euros), Coral els Petits Oxalaires (5 euros), Els Oxalaires i Oxalà (10 euros) i Conjunts instrumentals per projectes (10 euros).

L’Escola Municipal de Música de la Llagosta ofereix estudis de fins a setze instruments, entre els quals es troben piano, guitarra, flauta, saxofon, violí o percussió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies