Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

El llagostenc Alberto Martínez completa un triatló de 515 quilòmetres a Motril

L’atleta Alberto Martínez, de l’equip IMHeart, ha completat un triatló de tres etapes amb un total de 515 quilòmetres. El llagostenc va prendre part a l’Ultra-Tri Motril, a Granada, que és l’única prova d’aquestes característiques a Espanya i està considerada com una de les curses més dures del món del triatló. Martínez va iniciar la prova dijous i va acabar-la dissabte amb un temps de 33 hores, 17 minuts i 31 segons. El llagostenc va acabar en el 29è lloc de la classificació general.

En la primera etapa, va superar 10 quilòmetres nedant a la platja de Motril i va fer tot seguit 145 quilòmetres en bicicleta amb un desnivell positiu acumulat de 2.890 metres. En la segona etapa, que Martínez més va patir per completar-la, va recórrer 276 quilòmetres en bicicleta amb un desnivell de gairebé 6.000 metres. El tercer i últim dia va completar 84 quilòmetres corrent, que equival a dues maratons seguides. Dels 49 atletes que van prendre la sortida, uns 33 van poder acabar la prova.

El proper repte del llagostenc és participar en un ironman a Àustria, que tindrà lloc el proper 26 de juny i suposarà el quart que afronta. Les proves d’ironman estan formades per 3,86 quilòmetres nedant, 180 quilòmetres en bicicleta i 42 quilòmetres corrent.

Publicitat

Publicitat

Més notícies