Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Una veneçolana afincada a la Llagosta inicia una campanya de recollida de medicaments

Una veïna de la Llagosta, originària de Veneçuela, ha iniciat una campanya de recollida de medicaments per ajudar els seus compatriotes. Les aportacions de qualsevol tipus de medicament es poden fer al Centre de Formació d’Adults de la nostra localitat.

Mariola Cáceres és la dona que ha impulsat aquesta campanya, que vol pal·liar les mancances que pateixen els veneçolans. Cáceres no vol entrar en les causes que han provocat aquesta situació, tant sols s’ha plantejat de quina manera podia ajudar la gent del seu país. La veïna de la Llagosta compta amb la col·laboració de l’Escola d’Adults, on estudia. La promotora de la campanya s’ha decantat per la recollida de medicaments davant d’altres necessitats, com la d’aliments, per la facilitat de transport, ja que serà ella mateixa la que farà l’enviament.

En un principi, la campanya de recollida de medicaments per a Veneçuela estarà activa fins que l’Escola d’Adults tanqui per vacances. Es pot aportar qualsevol tipus de medicament que no necessiti conservació i que, evidentment, no estigui caducat. També s’accepten caixes que estiguin començades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies