Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

L’Institut Marina, únic centre on s’impartirà el nou Grau Superior en Electromedicina Clínica

Foto: Ins. Marina
Foto: Institut Marina

L’Institut Marina oferirà a partir del proper curs un nou Cicle de Grau Superior en Electromedicina Clínica. L’institut llagostenc serà l’únic de tot Catalunya que impartirà aquests estudis.

La demanda per part del sector de trobar professionals formats per atendre les seves necessitats ha provocat que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat iniciés els tràmits per crear aquesta branca. El fet que l’Institut Marina ja disposés al seu cicle d’Electrònica d’una unitat formativa d’electromedicina ha afavorit que el centre sigui escollit per impartir aquests nous estudis.

El cicle, que començarà el proper curs, comptarà amb la col·laboració estreta d’empreses del sector, que permetran als estudiants introduir-se en el món laboral alhora que posar en pràctica els seus coneixements.

El període de preinscripció per aquest nou Grau Superior en Electromedicina Clínica, així com per al d’Administració i Finances, es va obrir el passat 26 de maig i finalitza el proper dimecres, 1 de juny. Les persones interessades es poden adreçar a la secretaria del centre, que està oberta de 10  a 13.30 h i dimarts i dimecres també per la tarda, de 15 a 16.30 h.

La preinscripció també es pot efectuar per internet a través de l’apartat de tràmits del web del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies