Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra avui la sessió plenària ordinària del mes de maig

L’Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda en sessió plenària. El ple ordinari del mes de maig servirà, entre d’altres qüestions, per aprovar les tarifes dels serveis de l’Escola Bressol Municipal Cucutras per al curs vinent i els preus de l’Escola Municipal de Música.

El ple començarà, com és habitual, a les 19 h. La sessió s’iniciarà donant compte dels diferents informes de morositat i del període mitjà de pagament, així com de la informació pressupostària i dels moviments de tresoreria i de l’estat del pressupost general municipal corresponents al quart trimestre del 2015 i al primer del 2016, complint amb la Llei d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.

Alcaldia sotmetrà per a la seva aprovació la modificació dels assistents a les comissions informatives i l’acceptació del canvi de portaveu del grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds–Esquerra Unida i Alternativa. També presentarà una modificació pressupostària, la segona de l’any.

El ple tractara sobre les tarifes dels serveis que presta l’Escola Bressol Municipal Cucutras per al curs 2016-2017. També se sotmetrà a votació el compte d’explotació d’aquest servei, que gestiona la Fundació Pere Tarrés, corresponent al curs 2014-2015.

Un altre servei municipal que modificarà els seus preus serà l’Escola Municipal de Música.

La darrera part del ple, abans del torn de precs i preguntes, estarà dedicada a les mocions. En aquesta ocasió es presenten sis propostes, tres de Ciutadans, dues d’Esquerra Republicana i una d’ICV-EUiA. Ciutadans proposa mesures de transparència dels càrrecs públics, als grups municipals i a l’Ajuntament. La segona moció de la formació taronja planteja limitar l’acumulació de càrrecs polítics i la tercera és un text de suport a les víctimes del terrorisme.

Esquerra presenta una moció de declaració política sobre el servei de Rodalies de Catalunya i una altra per la defensa de la sobirania del Parlament de Catalunya i contra els atacs a les lleis catalanes.

La darrera moció, d’Iniciativa-Esquerra Unida, planteja un acord de ciutats i pobles contra la violència masclista.

El ple, que serà retransmès en directe per Ràdio la Llagosta, acabarà amb el torn de precs i preguntes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies