Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Quatre ajuntaments presentaran divendres un projecte sobre la rehabilitació de la riera de Caldes

recercaixa-centre-civic-vaporEls ajuntaments de la Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui presentaran divendres a les 17 h el Projecte de rehabilitació participada de la riera de Caldes. L’acte està adreçat a tota la ciutadania i es desenvoluparà al Centre Cívic El Vapor, situat al carrer d’Enric Granados de Santa Perpetua.

Aquest projecte neix amb l’objectiu de millorar la qualitat ambiental i potenciar l’ús social de la riera de Caldes mitjançant la implicació de la ciutadania en els processos de presa de decisions, i en la implementació i manteniment de les accions de millora endegades. Les persones interessades a assistir-hi s’han de registrar a través d’aquest formulari.

El Projecte de rehabilitació participada de la riera de Caldes ha estat elaborat pel grup de recerca RIL (Regeneració de Territoris Intermedis), format per investigadors de la School of Architecture de UIC Barcelona, juntament amb investigadors de l’Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona.

El Projecte de rehabilitació participada de la riera de Caldes ha estat premiat amb l’ajut a la recerca que atorga l’Obra Social la Caixa amb el programa RecerCaixa 2015, juntament amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP).

Publicitat

Publicitat

Més notícies