Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El Vallag perd el seu primer partit a la segona fase, però manté el lideratge

El sènior de l’Handbol Club Vallag de la Llagosta va perdre el seu primer partit de la segona fase de la Tercera Catalana. Els llagostencs van ensopegar dissabte a la pista del Cerdanyola B per 32 a 26.

A falta de dues jornades per acabar la segona fase, els de Pedro Iglesias segueixen al primer lloc amb 11 punts, que són els mateixos que té el segon, el Parets B. Al tercer lloc, hi ha el Sant Cugat C, amb 10; al quart, el Cerdanyola B, amb 8; al cinquè i sisè, respectivament, Sant Llorenç i la Salle Bonanova Júnior, amb 4. Els de la nostra localitat ja van certificar el passi a la final a quatre fa una setmana però lluitaran en la segona fase per acabar com a líders.

El pròxim partit dels llagostencs serà contra l’últim classificat, la Salle Bonanova Júnior, dissabte a les 18 hores al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies