Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Ramon Llull centra l’acte de cloenda dels cursos de català

Un moment de l'acte de cloenda dels cursos de català.
Un moment de l’acte de cloenda dels cursos de català.

L’Oficina de Català de la Llagosta va celebrar divendres la cloenda dels cursos de català i de la 24a edició del Voluntariat per la llengua. L’acte, que va tenir lloc al Centre Cultural, va servir per sumar-se a la commemoració de l’Any Llull.

La cloenda va comptar amb la col·laboració d’alumnes d’ESO de l’Institut Marina, que van fer una introducció a la figura del pensador Ramon Llull, en el setè centenari de la seva mort. L’auditori va poder escoltar cinc faules del Llibre de les bèsties, de Llull, a càrrec d’alumnes dels cursos de català. L’Escola Municipal de Música també va oferir un petit recital.

Amb la cloenda del curs, l’Oficina de Català s’ha sumat als actes que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística per commemorar l’Any Llull. A l’acte van assistir la directora del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, Anna Maria Jansana, i el regidor d’Infància i Joventut, Fran Ruiz, en representació de l’Ajuntament de la Llagosta.

Al llarg d’aquest curs, l’Oficina de Català de la nostra localitat ha organitzat sis cursos, amb una setantena d’alumnes. A més, ha portat a terme dues noves edicions del programa Voluntariat per la llengua.

Publicitat

Publicitat

Més notícies