Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Club Judo-Karate la Llagosta suma 32 medalles al català de judo benjamí i aleví

El Club Judo-Karate la Llagosta va aconseguir 32 medalles en el Campionat de Catalunya de judo benjamí i aleví, que va tenir lloc dissabte al CEM El Turó. El torneig, que van organitzar l’entitat llagostenca i la Federació Catalana de Judo amb la col·laboració de l’Ajuntament, va comptar amb més de 400 esportistes d’una cinquantena de clubs.

El Club Judo-Karate la Llagosta va assolir una xifra rècord de medalles. Al matí, es va disputar la categoria aleví amb 15 medalles amb 3 ors, 6 plates i 6 bronzes, mentre que, a la tarda, en benjamins es van sumar 17 més, amb 6 ors, 3 plates i 8 bronzes.

Per primer cop el club organitzava un campionat oficial català benjamí i aleví, que ha estat valorat com un èxit pels responsables de l’entitat. Gran part dels judokes van prendre part per primera vegada en una competició oficial. Al torneig, van ser-hi el president de la Federació Catalana de Judo, Fermín Parra; el director esportiu de la Federació, Jordi Yuste; i com a representació de l’Ajuntament, l’alcalde, Óscar Sierra.

D'esquerra a dreta: l'alcalde, óscar Sierra; el president de la federació, Fermin Parra; el director esportiu, Jordi Yuste; i el regidor d'Esports, Jordi Jiménez.
D’esquerra a dreta: l’alcalde, Óscar Sierra; el president de la Federació, Fermín Parra; el director esportiu, Jordi Yuste; i el regidor d’Esports, Jordi Jiménez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies