Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El segon Saltats Crazy Festival es dedicarà demà a recaptar diners per a la Fundació 5p-

La colla dels Saltats organitza aquest dissabte el Saltats Crazy Festival II. L’esdeveniment, que es desenvoluparà al Parc Popular, servirà per recaptar fons per a la Fundació 5p-.

A les 11.30 h, començarà una master class d’arts marcials. Una hora més tard, es farà una master class de zumba. Les dues sessions aniran a càrrec de l’Escola Okinawa Team. A les 14 h, hi haurà una botifarrada solidària.

Les activitats de la tarda començaran a les 17 h, amb una master class Xtrem by Capo. Les inscripcions per prendre part en aquesta sessió s’han de realitzar al mateix Parc Popular a partir de les 12 h.

A les 18 h, hi haurà ball amb el duo Maricel i el grup Crewdance. Els Saltats han preparat una rifa solidària que començarà a les vuit del vespre. Mitja hora més tard, Rubén Naro posarà el final de festa amb la seva música. El segon Saltats Crazy Festival també inclourà un futbolí humà, inflables, tallers i un servei de bar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies