Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

L’Oficina de Català fa avui la cloenda del curs recordant la figura de Ramon Llull

L’Oficina de Català de la Llagosta celebrà avui la cloenda dels cursos de català i de la 24a edició del Voluntariat per la llengua amb la lectura de textos de l’escriptor Ramon Llull. L’activitat tindrà lloc a partir de les 19 h al Centre Cultural.

Durant l’acte, alumnes d’Educació Secundària Obligatòria de l’Institut Marina presentaran la figura de Ramon Llull. Tot seguit, estudiants dels cursos de català llegiran cinc faules del Llibre de les bèsties, de Llull, acompanyats d’alumnes de l’Escola Municipal de Música de la Llagosta.

Amb la cloenda del curs, l’Oficina de Català se suma als actes que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística per commemorar l’Any Llull, en el setè centenari de la seva mort.

Publicitat

Publicitat

Més notícies