La prèvia

0
25

Bona part dels primers equips del clubs llagostencs ja han acabat la temporada. El cap de setmana, ens portarà, a més del Campionat de Catalunya de judo de les categories benjamí i aleví, els següents partits:

HANDBOL
Cerdanyola B – Handbol Club Vallag
El sènior de l’Handbol Club Vallag es desplaçarà el cap de setmana a la pista del Cerdanyola B. Els llagostencs ja tenen assegurada de forma matemàtica la seva participació en la final a quatre de la qual sortirà el campió de la Tercera Catalana. El Vallag encapçala la lligueta de classificació amb 11 punts, mentre que el Cerdanyola B és quart amb 6.

FUTBOL
Bufalà – Club Esportiu la Llagosta
El primer equip del Club Esportiu la Llagosta jugarà diumenge un partit amistós al camp del Bufalà.

Castic – Viejas Glorias
El Club Deportivo Viejas Glorias, que és sisè, s’enfrontarà aquesta jornada al Castic, que és dotzè.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí