Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

La prèvia

Bona part dels primers equips del clubs llagostencs ja han acabat la temporada. El cap de setmana, ens portarà, a més del Campionat de Catalunya de judo de les categories benjamí i aleví, els següents partits:

HANDBOL
Cerdanyola B – Handbol Club Vallag
El sènior de l’Handbol Club Vallag es desplaçarà el cap de setmana a la pista del Cerdanyola B. Els llagostencs ja tenen assegurada de forma matemàtica la seva participació en la final a quatre de la qual sortirà el campió de la Tercera Catalana. El Vallag encapçala la lligueta de classificació amb 11 punts, mentre que el Cerdanyola B és quart amb 6.

FUTBOL
Bufalà – Club Esportiu la Llagosta
El primer equip del Club Esportiu la Llagosta jugarà diumenge un partit amistós al camp del Bufalà.

Castic – Viejas Glorias
El Club Deportivo Viejas Glorias, que és sisè, s’enfrontarà aquesta jornada al Castic, que és dotzè.

Publicitat

Publicitat

Més notícies