Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

La Llagosta acollirà dissabte el Campionat de Catalunya de judo benjamí i aleví

Més de 400 infants participaran demà dissabte en el Campionat de Catalunya de judo benjamí i aleví, que organitzen el Club Judo-Karate la Llagosta i la Federació Catalana de Judo amb la col·laboració de l’Ajuntament. El campionat tindrà lloc de 9 a 20 hores al CEM El Turó.

Durant el matí, tindrà lloc el campionat aleví i, a la tarda, a partir de les 15 hores, el benjamí. De l’entitat llagostenca, prendran part 44 judokes. Per a gran part d’ells serà el seu primer campionat oficial de la Federació Catalana.

És el primer cop que el club de la nostra localitat celebra un campionat de judo català de benjamins i alevins. Anteriorment, havia organitzat a la Llagosta campionats de Catalunya de les categories cadet i juvenil.

Publicitat

Publicitat

Més notícies