Dissabte, 20 abril 2024
15.6 C
La Llagosta

Un centenar de professionals i persones afectades participen en una jornada sobre malalties emergents

Fotografia: Hospital de Mollet.
Fotografia: Hospital de Mollet.

Un centenar de professionals i persones afectades han assistit a una jornada dedicada a les darreres novetats sobre les malalties emergents i Síndromes de Sensibilització Central. L’acte ha tingut lloc aquest matí a l’Hospital de Mollet i ha estat organitzat per la Fundació Sanitària Mollet, la Federació d’Associacions de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de Catalunya i l’Associació de Fibromiàlgia de Mollet i Comarca (AFIMOIC).

En el transcurs de la jornada, s’han presentat els darrers estudis i novetats en patologies com la fibromiàlgia, la Síndrome de Fatiga Crònica, la Sensibilitat Química Múltiple i la Sensibilitat Electromagnètica, en cinc ponències a càrrec d’especialistes. Professionals de l’Atenció Primària i especialitzada, professionals dels serveis infermers i membres d’associacions de persones afectades han participat en la jornada.

La inauguració de la jornada ha anat a càrrec de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs; la presidenta de la Federació d’Associacions de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de Catalunya, Maite Vivancos, i el director general de la Fundació Sanitària Mollet, Jaume Duran.

Publicitat

Publicitat

Més notícies